Shusha Coaching

Organisatie- advies

Wendbare organisatie

De wereld en de opgaven veranderen in een vlot tempo. We worden regelmatig geconfronteerd met nieuwe regelgeving en trends uit de samenleving, dat vraagt om wendbaarheid en flexibiliteit van organisaties en hun medewerkers. Maar hoe zorg je ervoor dat je organisatie wendbaar is en toch betrouwbaar blijft in haar dienstverlening of producten? Daarnaast vraagt de huidige arbeidsmarkt een onderscheidend vermogen van werkgevers. Organisaties moeten meer uit de kast halen om mensen te werven en te behouden. Dit vraagt om maatwerk! Een flitsende wervingscampagne kan bijdragen aan het aantrekken van nieuw talent. Maar hoe zorg je ervoor dat je als werkgever je talentvolle medewerkers blijft boeien? En dat de enorme kennis van ervaren krachten niet verloren gaat aan energieverspillende discussies over de jonge garde of moeilijke systemen en applicaties? Ik help jullie graag verder!

Neem contact op

Hoe ga ik te werk?

We maken een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek verkennen we jouw vraag, jouw beschouwing en de doelen die je wil bereiken. Op basis van deze eerste verkenning zal ik een voorstel doen voor een passend traject inclusief een prijsopgave. Als we met elkaar gaan samenwerken maak ik een quick-scan. Geen uitgebreid rapport met alle bevindingen maar gewoon in gesprek met een aantal medewerkers, managers en interne stakeholders. Met elkaar kijken wat er nodig is om de gewenste doelen te bereiken. Geen kostbare grote cultuurveranderingstrajecten, benchmarks of medewerkers onderzoeken. De professionals op de werkvloer weten vaak heel goed hoe ze producten, processen of de samenwerking kunnen verbeteren. Met elkaar duidelijke doelen stellen waar iedereen aan bij wíl bijdragen, een focus aanbrengen zodat het behapbaar is, het versterken van het persoonlijk leiderschap van het management en medewerkers en de onderlinge samenwerking verbeteren op een leuke creatieve manier! Mijn doel is dat de organisatie of het team de gewenste doelen in de toekomst zelf bereikt!

 

Onze tevreden klanten
aan het woord

Specialismen

Vanwege mijn managementervaring bij lokale overheden, met name in het fysieke domein, heb ik veel affiniteit met gemeenten en hun opgaven. Mijn analytisch vermogen, sterk empathisch vermogen, helicopterview en verbindende kracht maken dat ik in elke organisatie vlot zie wat er goed gaat en wat er beter kan. Als systemisch organisatiecoach kan ik makkelijk ‘in- en uitzoomen’, onderstromen en ongeschreven regels boven tafel krijgen om in alle openheid met elkaar stappen te kunnen zetten. Daarnaast heb ik me de afgelopen jaren, als programmamanager organisatieontwikkeling, verdiept in het arbeidsmarktvraagstuk en alles wat kan bijdragen aan het vinden en boeien van medewerkers.

Ik deel graag mijn kennis en kunde om organisaties verder te helpen en het werkgeluk voor al haar medewerkers te vergroten!

Neem contact op
Kom direct in contact